Vyhledat

Novinky e-mailem


Thursday, 15. November 2018
Svátek má

 

Pod pojmem vegetariánská strava rozumíme většinou stravu bezmasou. U některých forem vegetariánství však nejsou povoleny ani ryby, vejce a mléko (tzv. veganství).

autor: vega, vloženo: 26.3.2006, přečteno: 7177x, komentáře: 3, rubrika: Zdraví, vytisknout článek, poslat e-mailem


Komentáře k článku | vložit komentář

(anonym - 212.80.64.8, 25.1.2007 v 20:38) - odpovědět

přispěji svým názorem.já osobně vegetariánka nejsem,ale ostatním jejich postoj nevymlouvám.Ovšem jen dospělým!Myslím,že i maso hraje v jídelníčku svou nezastupitelnou roli.Pokud chcete mít potomka vegetariána,nechala bych to na jeho rozhodnutí,až bude mít z toho rozum.Každopádně,nejlépe a odborně vše vysvětlí pediatr.

no no.... (anonym - 109.69.208., 3.12.2010 v 21:02) - odpovědět

Dobrý den, já jsem kdysi vyzkoušela chlorellu a u té jsme zůstali ted už jí bereme celá rodinka a dokonce i malej jí baští a také je vhodna pro těhotné a kojící maminky takže super i pro seniory,takže vlastně pro všechny generace Tyto látky rovnež pomáhájí při autoimunitních onemocněních jako je revmatoidní artritida, lupus, roztroušená sklerosa apod., rakovině, ale i při kožních onemocněních typu lupenky, dále ekzémy, záněty či při alergických onemocněních.pomáhá z těla odstranovat těžké kovy,toxiny a další jedovaté látky,pomáhá odstranit chronickou zácpu,čistí trávící ustrojí,jako probiotikum podporuje tvorbu prospěšných lactobacilů a bifidobakterií,podporuje zdravou krvetvorbu,zvyšuje hladinu hemoglinu,podporuje kožní metabolismus,hojení ran a vředů,posiluje imunitu organismu proti virovým onemocněním,podporuje zdravé funkce reprodukčních orgánů,prospívá celkové regeneraci organismu,zvyšuje energii a vitalitu a další a další věci my ji bereme celá rodinka plus malej má 4 a už jí bere od 1 roku a jsme s ní moooc spokojeni proto posílám dál
více se dozvíte zde jsou tam supr články chlorellamrmia.blogspot.com

Mít z toho rozum (anonym - 84.42.167.1, 5.9.2010 v 11:17) - odpovědět

možná nebude mít šanci, protože bude už tak zatoxikované, že jeho organizmus nerozezná pozitivní od negativního vlivu. Třeba jako když někdo solí syrová rajčata pak ani netuší jakou mají chuť. Dnes už se hodně mluví o tom, že živočišné bílkoviny jsou spíše problém než užitek i v odborných kruzích a WHO snížila doporučenou dávku živ. bílkovin na polovinu(zatím). Proč asi? Proč tedy jíme maso? Z jednoduchého důvodu, naučili nás to naši předkové, rozhodně ne proto, že to potřebuje náš organizmus.A už vůbec ne v takovém množství v jakém si ho běžně lidé dopřávají.

(c)2004-2007 MIMINET.CZ - Všechna práva vyhrazena -  ISSN 1214-9969