Vyhledat

Novinky e-mailem


Sunday, 7. March 2021
Svátek má

 

V české stravě se snižuje spotřeba živočišných tuků zvyšujících hladinu cholesterolu v krvi (u žen o 23 %) a naopak stoupá spotřeba rostlinných tuků, které mají vliv opačný (u žen 9,6%). Snižuje se konzumace hovězího a vepřového masa a naopak se zvyšuje spotřeba masa drůbežího a ryb.Výrazně v našich zemích vzrostla spotřeba ovoce a zeleniny.

autor: vega, vloženo: 7.12.2005, přečteno: 7293x, komentáře: 0, rubrika: Těhotenství, vytisknout článek, poslat e-mailem

Přidat nový komentář


Tučné
Kurzíva
Podtržené
Číslování
Odrážky
Dolní index
Horní index
Vložit email
Zpět
Znovu
Text Color
Text Color
Text Color
Text Color
Text Color
Text Color
Text Color
Text Color
Text Color
Text Color

(c)2004-2007 MIMINET.CZ - Všechna práva vyhrazena -  ISSN 1214-9969